Connect with us

MilujemeHokej.cz

Odvaha na ledě, ale strach v kuchyni: Neuvěřitelné tajemství McDavida odhaleno v dokumentu

Hokej

Odvaha na ledě, ale strach v kuchyni: Neuvěřitelné tajemství McDavida odhaleno v dokumentu

Connor McDavid, Wikimedia Commons All-Pro Reels

Odvaha na ledě, ale strach v kuchyni: Neuvěřitelné tajemství McDavida odhaleno v dokumentu

Amazon Prime nedávno uvedl nový dokumentární seriál FACEOFF, který odhaluje mnoho zákulisních momentů z NHL. Jedním z nejzajímavějších témat, které seriál zmiňuje, je přátelství mezi dvěma hokejovými hvězdami – Williamem Nylanderem z Toronto Maple Leafs a Davidem Pastrňákem z Boston Bruins. Seriál také nabízí autentický pohled na emotivní atmosféru v šatně Edmonton Oilers po prohře v sedmém zápase finále Stanley Cupu proti týmu Florida Panthers.

Výrazným prvkem seriálu je hlubší pohled na kapitána Oilers Connora McDavida. Jeho osobnost, vůdčí schopnosti a emocionální projevy jsou rozebrány do detailu. Například jeden z nejpřekvapivějších okamžiků odhaluje, že McDavid má bizarní strach – bojí se kečupu! Jeho manželka Lauren Kyle v dokumentu přiznává, že McDavidův strach z kečupu je natolik silný, že jim osobní kuchař tajně propašovává lahve kečupu, když se kapitán Oilers nedívá. To je zvláštní obava pro někoho, kdo většinu života tráví v blízkosti ostrých bruslí a tvrdých hokejek.

I přes tuto kuriózní fóbii však McDavid prokazuje, že na ledě není čeho se bát. Jeho vůdčí schopnosti se naplno projevily po prohře 4:1 v druhém zápase finále Stanley Cupu proti Floridě Panthers. Seriál zachycuje McDavidův emotivní výbuch v šatně po zápase, kde použil hodně ostrých slov na adresu svého týmu. “Křičím a nadávám každý večer? Ne. Ale vyberu si momenty, kdy je důležité, aby můj hlas byl slyšet,” řekl McDavid pro NHL.com. “Myslel jsem si, že druhý zápas ve finále Stanley Cupu, ve kterém jsme nehráli dobře, byl právě tím momentem.”

A přestože McDavid neváhá ukázat svou sílu a autoritu, jedna věc zůstává tabu – kečup nikdy nemá své místo v jeho blízkosti.

Komentáře k článku
Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in Hokej

Advertisement

Štítky

Nejčtenější

Advertisement

Hokejová zábava

Články z NHL

To Top