Connect with us

MilujemeHokej.cz

Budoucnost Leona Draisaitla: Zůstane v Edmonton Oilers, nebo přejde k jinému týmu?

NHL

Budoucnost Leona Draisaitla: Zůstane v Edmonton Oilers, nebo přejde k jinému týmu?

Leon Draisaitl, FOTO: Wikimedia Commons Jenn G

Budoucnost Leona Draisaitla: Zůstane v Edmonton Oilers, nebo přejde k jinému týmu?

Zvěsti o budoucnosti hvězdného útočníka Edmonton Oilers, Leona Draisaitla, nejsou ničím novým. I když sám Draisaitl během rozhovorů po skončení sezóny prohlásil, že miluje „být součástí Oilers víc než cokoli jiného,“ spekulace neustávají. Německý útočník vstupuje do poslední sezóny své smlouvy a od 1. července je možné prodloužení kontraktu. Očekává se, že jeho další smlouva bude mít průměrnou hodnotu minimálně 12,5 milionu dolarů, pravděpodobně až 13 milionů dolarů.

V této souvislosti se Draisaitl začal spojovat s několika týmy, které by ho rády získaly, včetně San Jose Sharks. Tyto spekulace podnítil reportér ESPN Greg Wyshynski, který se Jeffa Mareka zeptal: „Myslíš si, že by Draisaitl šel do San Jose, protože jejich majitel je Němec?“

Čtěte také: Crosbymu končí smlouva, kam povedou jeho další kroky?

Rychle se tak Draisaitl spojil se San Jose, ale tyto spekulace nyní končí, když insider Chris Johnston prohlásil, že k tomuto přestupu nedojde. I když je pravda, že majitel Sharks Hasso Plattner je Němec a pravděpodobně by udělal vše pro to, aby svého krajana získal, přetrvává pocit, že Draisaitl by neopustil Oilers kvůli týmu, který momentálně není adeptem na titul.

V této chvíli je velká pravděpodobnost, že Draisaitl zůstane v Edmontonu po boku kapitána Connora McDavida. Dokud však nepodepíše nový kontrakt, spekulace a možné scénáře přestupů budou pokračovat a stále existuje možnost, že se nějaký přestup stane realitou.

Tak či onak, budoucnost Leona Draisaitla je stále nejistá a fanoušci Oilers budou netrpělivě čekat na konečné rozhodnutí této hokejové hvězdy.

Čtěte také: Jágr zpět v Pittsburghu? Tým má o legendu zájem

Komentáře k článku

More in NHL

Advertisement

Štítky

Nejčtenější

Advertisement

Hokejová zábava

Články z NHL

To Top