Connect with us

MilujemeHokej.cz

Tipsport se stává partnerem NHL a spouští soutěž o lístky na zápas v Praze

NHL

Tipsport se stává partnerem NHL a spouští soutěž o lístky na zápas v Praze

Foto: Tipsport

Tipsport se stává partnerem NHL a spouští soutěž o lístky na zápas v Praze

Česká sázková jednička se znovu stává oficiálním partnerem NHL pro sportovní sázení v Česku i na Slovensku. Co všechno plyne z partnerství s nejlepší hokejovou organizací na světě? Třeba soutěž o stovky volných vstupenek na zahajovací zápasy slavné zámořské soutěže, která startuje v Praze 4. a 5. října.

 „Partnerství s NHL jsme uzavřeli prvně v roce 2021 a teď na spolupráci navazujeme. Umožňuje nám to využívat oficiální branding NHL i jednotlivých klubů v našich marketingových kampaních. Do dresu klubů NHL například oblečeme hokejisty, kteří jsou tvářemi a ambasadory Tipsportu – Davida Pastrňáka a Tomáše Tatara,“ komentuje spolupráci vedoucí oddělení sponzoringu Martin Ptáčník. Jako oficiální partner NHL pro kurzové sázení má česká sázková společnost také přístup k mnoha herním datům generovaným technologií NHL Puck and Player. Game Data Tracking System umožňuje sledovat individuální statistiky týmů a hráčů a vylepšovat tak sázkový produkt.

Lístky na NHL v Praze 

 „Díky dohodě s NHL jsme exkluzivně získali vstupenky na utkání Global Series v Praze mezi Buffalem Sabres a New Jersey Devils. Ty rozdáme v rámci soutěže pro klienty českého Tipsportu, Chance a Tipsportu na Slovensku. Když se v Praze před dvěma lety konaly zahajovací duely San Jose s Nashvillem, byl mezi fanoušky o lístky obrovský zájem,“ dodává Martin Ptáčník. Soutěž o vstupenky na pražské zápasy, dresy Davida Pastrňáka a Tomáše Tatara a další bonusy odstartovala ve čtvrtek 26. září a potrvá do neděle 29. září. Funguje na principu „Vsaď si a vyhraj“. Stačí na webu Tipsportu na stránce soutěže odkliknout – chci soutěžit a vsadit na jakoukoliv událost z kurzové nabídky alespoň za sto korun. Sázkař získá jeden soutěžní pokus, který si zahraje na webové soutěžní stránce Tipsportu a v podstatě hned zjistí, jestli získal některou z cen. 

Nová sezóna vypukne v pátek 4. října v Praze a očekává se obrovský zájem ze strany médií i fanoušků. V rámci NHL Global Series 2024 se pod střechou pražské O2 areny dvakrát střetnou Buffalo Sabres a New Jersey Devils. Za druhý zmiňovaný klub nastoupí i slovenský hokejista Tomáš Tatar. Právě s ním Tipsport přináší hned tři videa určená na sociální sítě a pro online kampaně, která míří na propagaci streamů z NHL, Fantasy a soutěže k NHL Global Series v Praze. Celý koncept připravil content specialista Tipsportu Štěpán Touma.

Přes šest milionů ve Fantasy

Se startem NHL spustí Tipsport hokejovou Fantasy. Virtuální soutěž založenou na reálných výkonech (gólech, bodech) hokejistů v NHL, ze kterých si účastníci tvoří vlastní sestavu. Na nejúspěšnější „trenéry“ v základní části hry i play off čekají odměny přes šest milionů.

Nové partnerství s NHL jen potvrzuje, že skupina Tipsport a hokej patří k sobě. „Naše skupina je jedním z největších sponzorů českého a slovenského sportu a hokeje obzvlášť. Podporujeme Univerzitní hokejovou ligu, Tipsport extraligu, Maxa ligu, Hokejovou ligu mistrů i Mistrovství světa v hokeji. Na Slovensku jsme se nedávno stali generálním partnerem nejvyšší hokejové soutěže pro sezónu 2025/2026,“ uzavírá Martin Ptáčník. 

Komentáře k článku

More in NHL

Advertisement

Štítky

Nejčtenější

Advertisement

Hokejová zábava

Články z NHL

To Top