Connect with us

MilujemeHokej.cz

Marchand po pauze vyjel na led a není ve své kůži

NHL

Marchand po pauze vyjel na led a není ve své kůži

Brad Marchand, FOTO: flickr Bridget Samuels

Marchand po pauze vyjel na led a není ve své kůži

Kapitán Boston Bruins, Brad Marchand, se minulý týden vrátil na led, ale přítomní svědci rychle zaznamenali, že nepůsobil jako obvykle. Bruins pořádali své každoroční tréninky v jejich zařízení Warrior Ice Arena, kde se Marchand po letní přestávce znovu objevil na ledě. Během této přestávky podstoupil tři různé chirurgické zákroky, aby vyléčil svá zranění, včetně operace roztržené šlachy v lokti, operace sportovní kýly v oblasti třísel a další operace kýly v břišní oblasti.

Jak se dalo očekávat, Marchand nebyl při tréninku ve stoprocentní formě, což okamžitě zaznamenal i Mike Johnson z Národní hokejové ligy (NHL). „Nechci záběry z tréninku přeceňovat, ale nebyl tam ještě úplně volný pohyb,“ podotkl Johnson.

Čtěte také: VIDEO: Tisíce lidí uctily památku Johnnyho a Matthewa Gaudreaua

Johnson nebyl překvapen, vzhledem k tomu, kde se Marchand ve své kariéře nachází.

„Čím dál se v kariéře dostanete, ať už je vám 29 nebo 36 let, trvá o něco déle, než se zahojíte, zotavíte, dostanete se do formy a najdete svou nejlepší hru,“ vysvětlil Johnson. „To je prostě realita sportu a věku, se kterou se všichni musíme vyrovnávat.“

Tento fakt si uvědomuje i samotný Marchand, který po tréninku přiznal, že operace narušily jeho běžnou letní přípravu.

„Je ještě hodně práce před námi,“ uvedl Marchand pro NHL.com. „Léto, které jsem měl, nebylo takové, na jaké jsem zvyklý, a může to trvat až do začátku sezóny. Možná to bude trvat i kousek do sezóny, ale příští dva měsíce budu brát jako léto a trénovat a bruslit tak, jak jsem to normálně dělal v létě, od teď.“

Marchand má ještě nějaký čas, aby dohnal kondici, než začnou tréninkové kempy NHL, a doufejme, že bude připraven, až sezóna oficiálně odstartuje.

Čtěte také: VIDEO: „Příští střídání se porveme,“ Tkachuk odhalil jak došlo ke rvačce s Pastrňákem

Komentáře k článku

More in NHL

Advertisement

Štítky

Nejčtenější

Advertisement

Hokejová zábava

Články z NHL

To Top