Connect with us

MilujemeHokej.cz

Jack Eichel rozbouřil fanouškovské vody, objevil se na politickém shromáždění

NHL

Jack Eichel rozbouřil fanouškovské vody, objevil se na politickém shromáždění

Jack Eichel, Wikimedia Commons, Jenn G

Jack Eichel rozbouřil fanouškovské vody, objevil se na politickém shromáždění

Zdá se, že hvězda Vegas Golden Knights, Jack Eichel, možná naznačil, koho bude podporovat v prezidentských volbách v USA v roce 2024. Tento talentovaný hokejista byl spatřen na politickém mítinku v Las Vegas, kde byl vyfotografován po boku politického kandidáta. I když Eichel tuto fotografii nesdílel na svých oficiálních účtech na sociálních sítích, obrázek se rychle rozšířil po internetu a vzbudil mezi fanoušky různé reakce.

Fotografie se původně objevila na profilu Sama Browna, důstojníka americké armády, který byl vážně popálen během služby v Afghánistánu. Brown je v současné době republikánským kandidátem na senátora za stát Nevada. Brown na sociální síti X (dříve Twitter) sdílel snímek s Eichelem společně s dalšími lidmi.

Čtěte také: VIDEO: Ranař Pastrňák, proti Torontu se blýskl výstavním hitem

Není jisté, zda Eichel svou přítomností na tomto mítinku chtěl jasně naznačit podporu bývalému prezidentovi Donaldu Trumpovi, který v pátek večer pořádal v Las Vegas shromáždění. Vzhledem k tomu, že Eichel hraje hokej právě v tomto městě za tým NHL, mohl jednoduše využít blízkosti akce. Byl jedním z odhadovaných 6 000 podporovatelů, kteří se přišli na shromáždění podívat, aby si vyslechli projev bývalého prezidenta.

Ačkoli není zcela jasné, zda Eichel otevřeně podporuje určitého kandidáta, jeho účast na této události okamžitě vzbudila spekulace mezi fanoušky a komentátory. Ukazuje to, že sportovní hvězdy mají ve společnosti nejen velký vliv, ale také že jejich osobní volby a aktivity mohou přitahovat pozornost širší veřejnosti.

Čtěte také: Marchand po pauze vyjel na led a není ve své kůži

Komentáře k článku

More in NHL

Advertisement

Štítky

Nejčtenější

Advertisement

Hokejová zábava

Články z NHL

To Top