Connect with us

MilujemeHokej.cz

VIDEO: „Příští střídání se porveme,“ Tkachuk odhalil jak došlo ke rvačce s Pastrňákem

NHL

VIDEO: „Příští střídání se porveme,“ Tkachuk odhalil jak došlo ke rvačce s Pastrňákem

FOTO: Printscreen youtube Sportsnet

VIDEO: „Příští střídání se porveme,“ Tkachuk odhalil jak došlo ke rvačce s Pastrňákem

Útočník týmu Florida Panthers, Matthew Tkachuk, prozradil podrobnosti o své slavné rvačce s Davidem Pastrňákem. Během druhého zápasu druhého kola letošního playoff mezi Boston Bruins a Florida Panthers došlo k okamžiku, který okamžitě zaujal fanoušky po celém světě – dvě hvězdy NHL shodily rukavice a pustily se do souboje.

To, že se k takovému souboji schylovalo, bylo pro mnoho diváků překvapením. Pastrňák totiž není známý pro velké bitky. Přesto se rozhodl vyzvat k boji právě Tkachuka, jednoho z nejtvrdších hráčů NHL, aby vyslal jasnou zprávu – Bruins se nehodlají vzdát bez boje.

Čtěte také: VIDEO: Bratři v dresu, na obálce NHL 25 se objeví všichni Hughesové

Tkachuk se o svých dojmech z tohoto souboje rozpovídal v nedávném rozhovoru pro podcast The Cam & Strick. Odhalil několik zajímavých detailů z jejich střetu:

„Šel jsem za rozhodčími a mluvil s nimi. Marchand, jejich kapitán, byl zrovna mimo led. Takže přišel Pastrňák. Říkám mu: ‚Řekni svým klukům, ať přestanou být idioti, jinak si pro tebe půjdu.‘ Jenom si povídáme a povídáme. Pak říkám: ‚Tak co, popereme se příští střídání?.‘ Neřekl ne. Nebyl nijak ustrašený nebo něco takového. Mám k němu velký respekt. Nejsem sice nejtvrdší chlap na světě, ale nečekal bych, že by někdo jako on chtěl bojovat. Tak jsem se k němu naklonil a navrhl mu rvačku. Říkám: ‚Jdeme na to hned teď. Nečekám do příštího zápasu.'“

Tkachuk dále popsal, jak situace pokračovala: „Pastrňák se doslova podíval na Montyho (trenéra Jima Montgomeryho) a zeptal se ho. Monty na to: ‚Chceš?‘ A já slyším celý ten rozhovor. Pastrňák na to: ‚Jo.‘ A Monty: ‚Dobře, jdi na to.‘ Pastrňák se na mě podíval a řekl: ‚Jdu příští střídání – na přesilovku. Popereme se.‘ Řekl jsem mu: ‚Já na oslabení nehraju, ale uvidíme se tam.‘ Otočil jsem se k Paulu (trenérovi) a řekl: ‚Paule, jdu se porvat příští střídání.‘ Myslím, že reagoval něco jako: ‚Ne, Chucky, jsme v oslabení.‘ Řekl jsem: ‚Paule, jdu se poprat s Pastrňákem.‘ A on na to: ‚Dobře.'“

S tím, že se Bruins a Panthers střetávají v play-off už druhý rok po sobě, je jasné, že mezi těmito týmy vzniklo silné napětí a rivalita. Fanoušci tak mohou očekávat, že v sezóně 2024-25 uvidí další dramatické momenty jako tento. Zejména Pastrňák a jeho Bruins budou toužit po odplatě, protože v posledních dvou sezónách skončily jejich naděje na Stanley Cup právě díky porážkám od Panthers.

Čtěte také: Gretzky nebude jíst brokolici! Aneb jak hokejová legenda odmítla trenérův jídelníček

Komentáře k článku

More in NHL

Advertisement

Štítky

Nejčtenější

Advertisement

Hokejová zábava

Články z NHL

To Top