Connect with us

MilujemeHokej.cz

Fleury nastupuje do své poslední sezóny, odhalil krásnou masku

NHL

Fleury nastupuje do své poslední sezóny, odhalil krásnou masku

Marc-Andre Fleury, FOTO: Wikimedia Commons Michael Miller

Fleury nastupuje do své poslední sezóny, odhalil krásnou masku

V hokejovém světě je jen málo jmen, která vzbuzují takový respekt a uznání jako Marc-André Fleury. Tento legendární brankář, který se pyšní bohatou kariérou plnou úspěchů, se rozhodl, že ještě nepověsí své betony na hřebík. Smlouva s Minnesotou Wild na další sezónu znamená, že fanoušci budou mít příležitost sledovat tohoto zkušeného brankáře v akci i nadále.

Jeho rozhodnutí pokračovat nebylo jednoduché. Jak sám uvedl, dlouho nad tím přemýšlel. „Jsem vděčný,“ řekl po podepsání smlouvy. „Jsem vděčný, že mohu dělat to, co miluji, ještě jednu sezónu. Letos jsem o tom hodně přemýšlel, ale stále mě baví soutěžit, cítit tu intenzitu a touhu být v nejlepší lize na světě a soupeřit s mladšími hráči. Cítím se velmi šťastný, že to mohu dělat.“

Sezóna 2024/2025 bude pro Fleuryho pravděpodobně jeho poslední v NHL. To však neznamená, že by ztrácel motivaci. Naopak, jeho nová maska a touha po úspěchu svědčí o tom, že chce svou kariéru ukončit na vrcholu. Loňská sezóna ukázala, že Fleury má stále co nabídnout. S bilancí 17 vítězství a dvěma čistými konty byl stále důležitou součástí týmu.

Marc-André Fleury vstupuje do své poslední sezóny jako jeden z nejuznávanějších brankářů v historii NHL. S více než 500 vítězstvími a 75 čistými konty se zapsal do historie hokeje zlatým písmem. Jeho odkaz bude žít dál, ať už se rozhodne pověsit betony na hřebík kdykoliv. Prozatím se však můžeme těšit na další kapitolu jeho neuvěřitelné kariéry.

Čtěte také: Gretzky nebude jíst brokolici! Aneb jak hokejová legenda odmítla trenérův jídelníček

Komentáře k článku

More in NHL

Advertisement

Štítky

Nejčtenější

Advertisement

Hokejová zábava

Články z NHL

To Top