Connect with us

MilujemeHokej.cz

„Nesnáším předsezónní přípravu,“ Ovečkin v Rusku ztloustnul

NHL

„Nesnáším předsezónní přípravu,“ Ovečkin v Rusku ztloustnul

Ovečkin, FOTO: Wikimedia Commons All-Pro Reels

„Nesnáším předsezónní přípravu,“ Ovečkin v Rusku ztloustnul

Washington Capitals se v letošním play-off nepodařilo vybojovat místo a už několik týdnů mají volno, protože se čeká na to, kdo z Edmontonu Oilers a Floridy Panthers bude korunován šampiónem pro rok 2024. Kapitán Alex Ovečkin se na léto vrátil do Ruska a na sociálních sítích se objevila fotka hvězdného útočníka a fanoušci a odborníci neztráceli čas komentováním Ovečkinovy váhy.

Z fotografie je jasné, že Ovečkin od konce základní části v dubnu přibral.

Čtěte také: „Ovechkin? Už na to nemá“, říká jeho bývalý trenér

Začátkem tohoto měsíce Ovečkin v rozhovoru pro ruský pořad To je hokej, brácho! řekl, že nesnáší trénink, zejména mimo led, a jak nerad se v NHL zabývá předsezónou.

„Nesnáším předsezónní přípravu,“ řekl Ovečkin. „Opravdu to nesnáším. Nerad jenom trénuji. Je to ta nejtěžší věc. Představte si, že jste přijeli po dovolené, jste opálení, všechno je v pořádku, jste šťastní. A najednou vám zavolá trenér a řekne: ‚Tak co, Sašo? Zítra začínáme trénovat. Jdete na trénink, pak si odpočinete, pak další trénink. Nesnáším to, nemůžu to vydržet.“

Ovečkin, kterému zbývají dva roky z pětileté smlouvy, kterou s Caps podepsal v létě 2021, nyní vstoupí do své dvacáté sezony v NHL. Věří, že na konci této smlouvy ukončí kariéru.

Čtěte také: Jak dlouho bude Ovečkin hrát v NHL? Útočník přiznal, že se konec blíží

Komentáře k článku

More in NHL

Advertisement

Štítky

Nejčtenější

Advertisement

Hokejová zábava

Články z NHL

To Top